Niet bekend Details Over Antifouling

Antifouling is ons onderwaterverf dat u dan ook schip beschermd. Indien dit voorjaar zich aandient lopen een planken in een winkels weer vol betreffende blikken antifouling en onderwaterverven met vele betere kwaliteit merken.

Ons doelmatig werkende koper- en biocide houdende high performance antifouling betreffende een nieuwste koper release technologie voor een prima...

Ingeval een primer en/of grondlaag ook niet op een geschikte manier worden aangebracht. Bijvoorbeeld op ons te vochtige ondergrond, mag het zijn dat de lagen of aangebrachte antifouling op heerlijke periode loslaten betreffende als gevolg dat allemaal opnieuw voltooid dien geraken.

Veelal bevat een coating in plaats van koper verschillende afslijpende stoffen bijvoorbeeld zink. Een non-stick coating ofwel harde verf op basis betreffende epoxy (tweecomponentenlak) is vaak een goed alternatief.

Een onderlagen geraken aangetast en corrosie vormt zich: hiermee gaat je voorheen genoodzaakt zijn teneinde groot, en in het bijzonder duur, onderhouden uit te voeren

Hoger brandstofverbruik. Teneinde de bestelde snelheid te halen is genoeg vermogen nodig over een motorfiets. Dit zorgt voor een beter brandstofverbruik, wat op mag lopen tot 30%.

Deze speciaal geformuleerde harde biocidevrije onderwaterverf is op waterbasis en geschikt voor gebieden met lichte tot matige aangroei. De Lago Racing van International is leverbaar in here een aantal heldere kleuren welke ook voor tewaterlating helder blijven.

Kijk iedere keer juist op dit etiket of er is voorgeschreven teneinde meerdere lagen aan te bezorgen. Wij adviseren ons genoeg laag op een boeg, waterlijn, kiel en dit roerblad. Het daar daar op die plaatsen sprake kan zijn over veel turbulentie, en dat invloed heeft op de werkingsduur aangaande de antifouling.

We bezorgen zo goed als direct uit een grote voorraad en kunnen hierdoor zeer snel leveren. Tevens leveren wij alle producten aangaande International met een lage prijs! Mocht u vragen hebben over International ofwel aan een verschillende middelen, stel vervolgens de belangstelling via het contactformulier.

Ons boot die permanent in het drinkwater ligt dien geraken beschermd tegen de aangroei betreffende zeewier en verschillende organismen welke op alle oppervlakken onder drinkwater gedijen.

In hieronder filmpje vertelt onze productspecialist alles hetgeen je dien weten over antifouling. 3 vragen staan centraal: wat kan zijn antifouling? Als antifouling gebruiken? En op welke manier antifouling aanbrengen? 

Factoren welke heel belangrijk zijn bij de perfecte selectie aangaande antifoulings zijn onder verschillende dit vaargebied (zout- ofwel zoet mineraalwater) en een vaarstijl. Wadvaarders stellen verschillende voorwaarden dan bijvoorbeeld wedstrijdzeilers of snelle motorboten.

Wij werken tezamen met betere kwaliteit scheepsvakmensen door heel Holland. Al deze mensen hebben ruime oefening met allerhande type schepen en onderwaterverven.

Die kleuren hebben zodanige oppervlakte-kenmerken het aangroei-organismen zich verkeert mogen hechten op de verf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *